Marketing Services

Marketing Services

Marketing is de som van alle berichten die u naar uw Patiënten en de Gemeenschap communiceert. Hoe uw team de telefoon beantwoordt, wat is de eerste indruk van uw receptie en hoe worden patiënten begroet bij aankomst. Met hulp van Henry Schein Marketing services kunt u nog beter de veranderingen in uw praktijk doorvoeren.


 • WordPress Website

  Maak samen met Controlsite & WordPress een fantastische website.
  Ontwerp de perfecte site voor je praktijk. Het is leuk en eenvoudig. Creëer vandaag nog je prachtige website.
  WordPress maakt de allermooiste websites mogelijk voor bedrijven & professionals. Laat zien wat je te bieden hebt.

  Informatie aanvraag

  More info

  Vul je website met de dingen die voor jou praktijk belangrijk zijn. 

  Zet je foto's op je website of upload ze. Begin een blog om je Patiënten op de hoogte te houden van wat er speelt in de praktijk.
   
  Wat is WordPress?
  WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress in één zin: WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je HTML of PHP hoeft te kennen.

  WordPress wordt veel gebruikt, Op dit moment is het zelfs zo dat 80% van de websites die in de VS gelanceerd worden én een CMS gebruiken op WordPress draaien.
   
  Een website helemaal voor jezelf. Laat vandaag nog je eigen website maken.
   

  Controlsite heeft 4 WordPress opties voor u:

  Compleet WordPress pakket:

  -1.  Het All-in WordPress Pakket: U doet niets, Controlsite bouwt de site en levert de WordPress site op.
          Hierna onderhoud u zelf de content van de website en veiligheid.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Losse WordPress Pakketten:

  -1. Controlsite WordPress, pakket nr 1. Opstartpakket (Activatie, Vormgeving en Techniek).
         U doet zelf pakket nr 2. Invulling website en pakket nr 3. de Hosting website en Veiligheid.

  Of

  -2. Controlsite WordPress,  pakket nr 2. Invulling van de website.
         U doet zelf pakket nr 1. Activatie, Vormgeving, Techniek en  pakket  nr 3. de Hosting website & Veiligheid.

  Of

  -3. Controlsite WordPress, pakket nr 3. Hosting website & veiligheid.
         U doet zelf pakket nr 1. Activatie, Vormgeving, Techniek en pakket  nr 2. de Invulling van de website.

  Ga naar de Dentalliance shop en bestel uw website vandaag nog. klik: Hier

 • PraktijkApp

  Wat is de praktijkApp? De PraktijkApp is een App voor uw patiënten, die voor hen gratis te downloaden is in de AppStore en Android store. De App wordt door collega’s wel gezien als het verlengstuk van hun huidige dienstverlening, want patiënten reageren allemaal erg enthousiast. De praktijkApp bestaat uit twee Apps. Eén Mijn Tandarts App voor in de Android Store en één Mijn Tandarts App voor in de AppStore. We bouwen voor u dus twee Apps. Beide Apps communiceren met software waarmee u in staat bent de inhoud, afspraken en berichten zelf te beheren en te gebruiken.

  Informatie aanvraag

  More info

  U als tandarts verbetert zo gezegd hiermee uw dienstverlening en uw klantenbinding en uw no-shows zullen drastisch verminderen.

  Logisch want de voordelen voor uw patiënt zijn er teveel om op te noemen. Maar om één belangrijk voordeel te noemen: het zorgt voor een enorm gebruikersgemak. Niet alleen het gebruikersgemak is belangrijk, maar ook de snelle bereikbaarheid voor patiënten van relevante informatie zoals bijvoorbeeld het nummer van de dienstdoende weekend tandarts, informatie over uw praktijk, instructiefilmpjes, de geïntegreerde Ivoren Kruis folders, de koppeling met FAMED zorgen ervoor dat uw patiënten niet meer hoeven te zoeken, te scrollen, te verkleinen of te vergroten op uw website of mobiele website en ga zo maar door.

  Ook aan u als praktijkhouder hebben we gedacht en zijn er kostenbesparende voordelen te behalen. Met ons ingebouwde afspraken systeem kunt u nu ook afspraken versturen en/of berichten versturen naar uw patiënten. Voor slechts een klein fee kunt meteen beginnen met besparen. Hoe denkt u dat uw patiënt reageert als hij zijn afspraak in de App ontvangt? De eerste reactie zal een blik van verwondering zijn, de twee reactie zal zijn: “dat is handig”. De patiënt aan de balie ontvangt namelijk zijn/haar afspraak in de App en kan deze afspraak dus niet meer vergeten. Tevens ontvangt men automatisch twee gratis afsprakenreminders.

  Hoe informeer ik mijn patiënten over mijn App? 

  Verbeter de mondhygiëne van uw patiënt, neem eenvoudig een instructie op middels: Door de koppeling met de App GezondeMond is deze snel te downloaden en kan een persoonlijk preventief programma worden opgesteld.

  - Een geluidsopname.

  - Een video-opname.

  - Een foto.

  Maak kennis met het team.

  Het is prettig voor patiënten om te zien wie de behandelaar is en met wie ze te maken hebben in uw praktijk. Duidelijk en overzichtelijk voor uw patiënten en helemaal van deze tijd.

   

  De Voordelen:

  1. De App levert u een aanzienlijkekostenbesparing op door het voordeliger versturen van afspraken.

  2. Verminderd No-Shows door gratis afspraakherinneringen

  3. De Mijn Tandarts App is gratis voor patiënten.

  4. Ontvang enthousiaste reacties van uw patiënten.

  5. De Mijn Tandarts App is eenvoudig en overzichtelijk.

  6. Ingebouwde tandjespoetsenlied voor kinderen.

  7. Enthousiasme over uw App verhoogt uw klantloyaliteit.

  8. Eenvoudig de route vinden middels de GPS routeplanner.

   

  • PAKKET BASIC

   Met pakket Basic geniet u van alle voordelen van de PraktijkApp. Uw patiënten downloaden gratis de "Mijn Tandarts" App in de AppStore en selecterenéénmalig uw praktijk. Uiteraard wordt uw logo in de PraktijkApp verwerkt en ontwerpen we voor u een design die de look en feel heeft van uw eigenhuisstijl of logo.

   U ontvangt van ons een promotie banner voor op uw website, zodat uw patiënten weten dat u uw eigen App heeft. Daarnaast krijgt u een unieke login voor ons App Beheer waarin u eenvoudig de inhoud van uw App kunt beheren.

   De Mijn Tandarts App wordt regelmatig geupdate, dit is in de prijs inbegrepen

  Watch video

 • Loyalty Makers

  Loyalty Makers. Uw Partner voor Communicatie & Loyale Patiënten De nieuwe Business Solution partner die u kan ondersteunen met oplossingen voor uw marketingcommunicatie. Dit gebeurt op een laagdrempelige en no-nonsense manier en altijd met het doel om uw patiënten loyaler te maken aan uw praktijk.

  Informatie aanvraag

  More info

  Waarom zij het doen

  De naam Loyalty Makers zegt het al. De organisatie zorgt ervoor dat uw patiënt loyaler aan uw praktijk als organisatie en/of merk wordt, zodat u zich weer ongestoord kunt concentreren
  op uw eigen corebusiness; het runnen van uw eigen tandartspraktijk. Want met loyale klanten loopt alles soepeler en genereert u meer traffic, dus meer nieuwe en frequent terugkerende patiënten.  Ook bij uw praktijk.

  Wat zij doen

  Loyalty Makers is een specialist in loyaliteitsprogramma’s, relatiegeschenken en communicatie. Het is een creatief, compact en flexibel full-servicebureau voor succesvolle geïntegreerde
  loyaliteitsmarketing en daarom een interessante partner die daadwerkelijk iets toevoegt aan Dentalliance. Het bedrijf is opgericht door een aantal enthousiaste collega’s die samen meer
  dan 50 jaar ervaring hebben in loyaliteitsmarketing. Ambitieuze denkers en doeners met visie, met lef én met betrokkenheid. Door de inzet van een breed scala aan instrumenten en middelen creëren zij verhoogde loyaliteit binnen uw doelgroep; de consument, die met een stralende lach uw praktijk verlaat.


  Persoonlijk advies. 

  Door te kiezen voor de diensten van Loyalty Makers binnen het Business Solutions programma kan er door een specialist worden bekeken welke communicatiediensten u momenteel inzet en
  waar uw praktijk qua communicatie-uitingen geoptimaliseerd kan worden. Zowel in beeld als in tekst, helpt Loyalty Makers u om structuur te krijgen in uw communicatie. Altijd met het uitgangspunt om structuur te krijgen in communicatiestroom en bij uw lokale doelgroep meer sympathie voor uw vakmanschap en uw medewerkers te creëren.

  Loyalty Makers zal met een advies een passend advies komen dat past binnen uw (punten)budget.
  Het eerste aanbod van de nieuwe partner bestaat uit diverse creatieve uitingen, zoals poetsdiploma’s, poetsinstructiekaarten of kleurplaten. Het aanbod zal nog verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld diverse huisstijl- en drukwerkpakketten, standaard via een bestaand template, of voor u op maat gemaakt door een van de vormgevers of de opmaak van uw advertenties.
   

  Creëren van sympathie voor uw vakmanschap

 • Controlscreen

  Controlscreen Wachtkamer TV Controlscreen geeft je volledige controle over narrowcasting. Maak online pagina's aan en regel zelf wanneer je wat uitzendt. Stem programma’s heel eenvoudig af op jouw merk, locatie en klanten. En combineer met de vele extra’s. Controlscreen maakt van iedereen een regisseur en zorgt ervoor dat u de controle heeft over uw eigen scherm.

  Informatie aanvraag

  More info

   

   Eenvoudige installatie

  U kunt zelf een TV aanschaffen dat HDMI ondersteunt.
  Wij leveren een speciaal, door ons ontwikkelde player, die u zelf in uw TV kunt pluggen en direct daarop de Controlscreen software kunt starten.  Uiteraard heeft u een werkende internet (bekabelde) verbinding nodig. 

   

  Maandelijkse updates

  Uiteraard verzorgen wij de maandelijkse, technische updates voor u en zorgen het ervoor dat het systeem continu blijft door ontwikkeld. 

   

  Gebruik maken van standaard content

  Uiteraard bieden wij standaard content aan zoals behandelings-informatie en animatie filmpjes.
  Dit verzorgen wij in samenwerking met Henry Schein Dental. 

   

  Meerdere locaties

  Je wilt op verschillende locaties gebruikmaken van controlscreen, maar de boodschap wisselt vaak per locatie? Daar is aan gedacht. Per locatie kan de boodschap namelijk aangepast worden.  Zelf sheets maken en aanpassen

  Natuurlijk is het mogelijk om standaard ook sheets aan te maken dankzij onze standaard sjablonen
  die wij voor u ontwikkelen, compleet in eigen huisstijl.
  Naast het aanpassen van teksten kunt u ook zelf uw afbeeldingen wijzigen, daarbij kent ons systeem modules die u ook kunt toevoegen zoals een weer-module, een YouTube module en een nieuws-module. 

   

  Fragmenten aanpassen op dag/tijd

  Met Controlscreen kun je ieder fragment afspelen op een door jou gekozen tijdstip.
  Je kunt dus van tevoren de begin-en eindtijd van elk fragment instellen. Dit is ook handig als je per dagdeel een wisselende doelgroep hebt. Zo zou een basisschool in de ochtend ouders
  kunnen informeren en overdag de kinderen.
  Of een zakelijk bedrijf voor sluitingstijd de werknemers informeren over de file informatie.

  Bestel wachkamer TV  op: www.dentallianceshop.nl 

  Watch video

 • Controlsite website

  De Controlsite software is voor u als ondernemer ontwikkeld. Controlsite Nederland levert websites voor ondernemers met als doel om online representatief voor de dag te komen, de drempel te verlagen om de website up-to-date te houden voor gebruikers dankzij ons simpele beheer systeem. Dit zorgt ervoor dat iedereen zelf zijn website kan onderhouden zonder steeds afhankelijk van een ander te hoeven zijn of zonder het programmeren van code

  Informatie aanvraag

  More info

  Makkelijk te onderhouden website

  Een goede website is tegenwoordig hét visitekaartje van elke onderneming. Dus ook van uw praktijk. Het onderhoud van een website is vaak het probleem. Wij bieden u een oplossing waarmee u zeer eenvoudig uw eigen website kunt onderhouden. Dat spaart kosten en u site is altijd up-to-date.

  De 8 redenen om Controlsite te gebruiken

  Overstappen naar Controlsite hebben veel gebruikers al hun voordelen opgehaald. Lees de volgende items door waar deze gebruikers tegen aan liepen.

  Niet meer afhankelijk van derden
  Door ons beheer systeem te gebruiken kunt u zelf eenvoudig uw online zaken organiseren en direct wijzigen van bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen etc. U bent op deze manier niet meer steeds afhankelijk van personen of externe bureaus.
   

  Lage- en voorspelbare kosten
  Door lage kosten is het voor kleine zelfstandige, startende ondernemers en MKB bedrijven aantrekkelijk om af te nemen.
   

  Maandelijkse automatische updates van de laatste techniek
  Alle technische updates zoals plugins, modules, google zaken en veiligheid worden allemaal centraal doorgevoerd. U heeft dus altijd de laatste updates, zonder hiervoor extra te betalen.
   

  Responsive design
  Uw website meteen op uw smartphone of tablet zichtbaar zonder een tweede website te moeten afnemen is wat Controlsite voor u te bieden heeft. Alle websites zijn meteen zichtbaar op een smartphone.
   

  Overzichtelijk beheer systeem (CMS)
  Controlsite heeft een systeem ontwikkeld waarbij u tijdens het aanpassen van uw teksten of andere content, in uw website blijft werken. Zo blijft u altijd het overzicht houden tijdens het aanpassen van de website.
   

  Helpdesk voor support
  Toch hulp nodig? Wij begeleiden u graag. U kunt ons altijd even bellen voor vragen of hulp. Ook hebben wij mogelijkheden om uw computer over te nemen, zodat wij "live" mee kunnen kijken.
   

  Goed gevonden worden via zoekmachines
  Controlsite is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals o.a. Google.
   

  Hosting
  Al onze diensten en producten zijn inclusief de hosting met domein- en e-mail beheer.

  Bestel de Controlsite website  op: www.dentallianceshop.nl 

  Watch video