Marketing Services

Marketing Services

Marketing is de som van alle berichten die u naar uw Patiënten en de Gemeenschap communiceert. Hoe uw team de telefoon beantwoordt, wat is de eerste indruk van uw receptie en hoe worden patiënten begroet bij aankomst. Met hulp van Henry Schein Marketing services kunt u nog beter de veranderingen in uw praktijk doorvoeren.


 • Loyalty Makers

  Loyalty Makers. Uw Partner voor Communicatie & Loyale Patiënten De nieuwe Business Solution partner die u kan ondersteunen met oplossingen voor uw marketingcommunicatie. Dit gebeurt op een laagdrempelige en no-nonsense manier en altijd met het doel om uw patiënten loyaler te maken aan uw praktijk.

  Informatie aanvraag

  More info

  Waarom zij het doen

  De naam Loyalty Makers zegt het al. De organisatie zorgt ervoor dat uw patiënt loyaler aan uw praktijk als organisatie en/of merk wordt, zodat u zich weer ongestoord kunt concentreren
  op uw eigen corebusiness; het runnen van uw eigen tandartspraktijk. Want met loyale klanten loopt alles soepeler en genereert u meer traffic, dus meer nieuwe en frequent terugkerende patiënten.  Ook bij uw praktijk.

  Wat zij doen

  Loyalty Makers is een specialist in loyaliteitsprogramma’s, relatiegeschenken en communicatie. Het is een creatief, compact en flexibel full-servicebureau voor succesvolle geïntegreerde
  loyaliteitsmarketing en daarom een interessante partner die daadwerkelijk iets toevoegt aan Dentalliance. Het bedrijf is opgericht door een aantal enthousiaste collega’s die samen meer
  dan 50 jaar ervaring hebben in loyaliteitsmarketing. Ambitieuze denkers en doeners met visie, met lef én met betrokkenheid. Door de inzet van een breed scala aan instrumenten en middelen creëren zij verhoogde loyaliteit binnen uw doelgroep; de consument, die met een stralende lach uw praktijk verlaat.


  Persoonlijk advies. 

  Door te kiezen voor de diensten van Loyalty Makers binnen het Business Solutions programma kan er door een specialist worden bekeken welke communicatiediensten u momenteel inzet en
  waar uw praktijk qua communicatie-uitingen geoptimaliseerd kan worden. Zowel in beeld als in tekst, helpt Loyalty Makers u om structuur te krijgen in uw communicatie. Altijd met het uitgangspunt om structuur te krijgen in communicatiestroom en bij uw lokale doelgroep meer sympathie voor uw vakmanschap en uw medewerkers te creëren.

  Loyalty Makers zal met een advies een passend advies komen dat past binnen uw (punten)budget.
  Het eerste aanbod van de nieuwe partner bestaat uit diverse creatieve uitingen, zoals poetsdiploma’s, poetsinstructiekaarten of kleurplaten. Het aanbod zal nog verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld diverse huisstijl- en drukwerkpakketten, standaard via een bestaand template, of voor u op maat gemaakt door een van de vormgevers of de opmaak van uw advertenties.
   

  Creëren van sympathie voor uw vakmanschap

 • Controlscreen

  Controlscreen Wachtkamer TV Controlscreen geeft je volledige controle over narrowcasting. Maak online pagina's aan en regel zelf wanneer je wat uitzendt. Stem programma’s heel eenvoudig af op jouw merk, locatie en klanten. En combineer met de vele extra’s. Controlscreen maakt van iedereen een regisseur en zorgt ervoor dat u de controle heeft over uw eigen scherm.

  Informatie aanvraag

  More info

   

   Eenvoudige installatie

  U kunt zelf een TV aanschaffen dat HDMI ondersteunt.
  Wij leveren een speciaal, door ons ontwikkelde player, die u zelf in uw TV kunt pluggen en direct daarop de Controlscreen software kunt starten.  Uiteraard heeft u een werkende internet (bekabelde) verbinding nodig. 

   

  Maandelijkse updates

  Uiteraard verzorgen wij de maandelijkse, technische updates voor u en zorgen het ervoor dat het systeem continu blijft door ontwikkeld. 

   

  Gebruik maken van standaard content

  Uiteraard bieden wij standaard content aan zoals behandelings-informatie en animatie filmpjes.
  Dit verzorgen wij in samenwerking met Henry Schein Dental. 

   

  Meerdere locaties

  Je wilt op verschillende locaties gebruikmaken van controlscreen, maar de boodschap wisselt vaak per locatie? Daar is aan gedacht. Per locatie kan de boodschap namelijk aangepast worden.  Zelf sheets maken en aanpassen

  Natuurlijk is het mogelijk om standaard ook sheets aan te maken dankzij onze standaard sjablonen
  die wij voor u ontwikkelen, compleet in eigen huisstijl.
  Naast het aanpassen van teksten kunt u ook zelf uw afbeeldingen wijzigen, daarbij kent ons systeem modules die u ook kunt toevoegen zoals een weer-module, een YouTube module en een nieuws-module. 

   

  Fragmenten aanpassen op dag/tijd

  Met Controlscreen kun je ieder fragment afspelen op een door jou gekozen tijdstip.
  Je kunt dus van tevoren de begin-en eindtijd van elk fragment instellen. Dit is ook handig als je per dagdeel een wisselende doelgroep hebt. Zo zou een basisschool in de ochtend ouders
  kunnen informeren en overdag de kinderen.
  Of een zakelijk bedrijf voor sluitingstijd de werknemers informeren over de file informatie.

  Bestel wachkamer TV  op: www.dentallianceshop.nl 

  Watch video

 • Controlsite website

  De Controlsite software is voor u als ondernemer ontwikkeld. Controlsite Nederland levert websites voor ondernemers met als doel om online representatief voor de dag te komen, de drempel te verlagen om de website up-to-date te houden voor gebruikers dankzij ons simpele beheer systeem. Dit zorgt ervoor dat iedereen zelf zijn website kan onderhouden zonder steeds afhankelijk van een ander te hoeven zijn of zonder het programmeren van code

  Informatie aanvraag

  More info

  Makkelijk te onderhouden website

  Een goede website is tegenwoordig hét visitekaartje van elke onderneming. Dus ook van uw praktijk. Het onderhoud van een website is vaak het probleem. Wij bieden u een oplossing waarmee u zeer eenvoudig uw eigen website kunt onderhouden. Dat spaart kosten en u site is altijd up-to-date.

  De 8 redenen om Controlsite te gebruiken

  Overstappen naar Controlsite hebben veel gebruikers al hun voordelen opgehaald. Lees de volgende items door waar deze gebruikers tegen aan liepen.

  Niet meer afhankelijk van derden
  Door ons beheer systeem te gebruiken kunt u zelf eenvoudig uw online zaken organiseren en direct wijzigen van bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen etc. U bent op deze manier niet meer steeds afhankelijk van personen of externe bureaus.
   

  Lage- en voorspelbare kosten
  Door lage kosten is het voor kleine zelfstandige, startende ondernemers en MKB bedrijven aantrekkelijk om af te nemen.
   

  Maandelijkse automatische updates van de laatste techniek
  Alle technische updates zoals plugins, modules, google zaken en veiligheid worden allemaal centraal doorgevoerd. U heeft dus altijd de laatste updates, zonder hiervoor extra te betalen.
   

  Responsive design
  Uw website meteen op uw smartphone of tablet zichtbaar zonder een tweede website te moeten afnemen is wat Controlsite voor u te bieden heeft. Alle websites zijn meteen zichtbaar op een smartphone.
   

  Overzichtelijk beheer systeem (CMS)
  Controlsite heeft een systeem ontwikkeld waarbij u tijdens het aanpassen van uw teksten of andere content, in uw website blijft werken. Zo blijft u altijd het overzicht houden tijdens het aanpassen van de website.
   

  Helpdesk voor support
  Toch hulp nodig? Wij begeleiden u graag. U kunt ons altijd even bellen voor vragen of hulp. Ook hebben wij mogelijkheden om uw computer over te nemen, zodat wij "live" mee kunnen kijken.
   

  Goed gevonden worden via zoekmachines
  Controlsite is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals o.a. Google.
   

  Hosting
  Al onze diensten en producten zijn inclusief de hosting met domein- en e-mail beheer.

  Bestel de Controlsite website  op: www.dentallianceshop.nl 

  Watch video